Tegyen fel kérdéseket Pásztor Bálintnak itt >>


eszter körmendi, 2014.03.09.:

Tisztelt Pásztor ur, Volán soför megkerte az utasokat, probáljonak hatni a vámhivatalra, hogy a pesti buszt engedjek soron kivül át a határon. Ma eppen három oràt utaztunk Szabadkárol Szegedre.En sürün utazok ezen a vonalon, a magyarhatoság ugyan igy csinálja a vajdasági busszokal. VMSZ, mind magyarkepviselö,gondolom. hogy egyszerüen meg tudná ezt a problémát oldani Belgrád és Budapest között, mert nem gondolom, hogy én mint utas befolyàsolni tudom a ket hatosagot. Koszonom, tisztelettel Eszter K.

P.B., 2014.03.09.:

Tisztelt Körmendi Eszter!

Megértem a problémát, de azt sajnos nem tudom megígérni, hogy el tudom intézni, hogy a buszokat soron kívül engedjék át.

goran, 2014.03.08.:

jo napot!egy par napja voltam letenni az eskut a magyar allampolgarsagra szabadkan.erdekelne birom e szegeden atadni az utlevelre es kell e ot idopontot foglalni,es mennyi nap alat lenne kesz?elore is koszonom

P.B., 2014.03.08.:

Tisztelt Goran!

Átadhatja Szegeden az útlevél-kérvényt. Azt gondolom nem kell időpontot foglalnia. A harmadik kérdésre nem tudom a választ.

Szvetecska Marietta, 2014.03.03.:

Tisztelt Pásztor Bálint Úr! Vagyon visszaszármaztatási kérelmünket 168 oldalas terjedelemben 2012 december 9.-én postáztuk. A nyilvántartásban a mai napig édesanyám neve szerepel, habár azóta sajnos meghalt.Zárójelben jegyzem meg, hogy halála után testvéremmel mellékeltük a szükséges dokumentumokat, (a halotti levelet, az anyakönyvi kivonatokat és az örökösödési határozatot). Kérelmünkre a mai napig sem pozitív, sem negatív válasz nem érkezett. Kérdésem az hogy hogyan lehetséges az hogy egyesek kapnak a kérelmükre választ, mások pedig nem? Ha nem kapunk választ, az annyit jelent, hogy elvetették a kérelmünket? Előre is köszönöm mielőbbi válaszát! Maradok tisztelettel: Sz. Marietta

P.B., 2014.03.03.:

Tisztelt Szvetecska Marietta!

Választ kell kapniuk. Sajnos az Ügynökség nem tudja tartani a törvényben meghatározott határidőt, ezt már sokan jelezték.

A benyújtási határidő ma éjfélkor lejár. Biztos vagyok benne, hogy a kérelmek elbírásála mostantól fel fog gyorsulni.