Tegyen fel kérdéseket Pásztor Bálintnak itt >>


aradi, 2013.02.19.:

Tisztelt Képviselő Úr! Kérdésem a Magyar Nemzeti Tanácsra vonatkozik. Mikor lesznek a következő nemzeti tanácsi választások, és hogyan tudnék azokon részt venni, ugyanis a múltkori alkalommal nem iratkoztam fel a kisebbségi választói névjegyzékbe? Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!

P.B., 2013.02.19.:

Tisztelt Aradi Úr!

A következő MNT választások 2014-ben lesznek. Tavasszal vagy koranyáron. A választói névjegyzékre bármikor felíratkozhat az anyakönyvi hivatalokban.

Nagy Norbert, 2013.02.11.:

Meggyőzni?? Ez nevetséges. Tizen támadnak pár magyarra, csak azért mert magyarok. A bükkfanyelvűeket elereszti a hatóság, a magyar meg nem üthet vissza, mert több rabságot kap, mint a hágai tömeggyilkosok. A VMSZ megalkuvó és képmutató és a délvidéki magyarokat megosztó. Hol vonhatom vissza VMSZ tagságomat, azzonnal töröljenek! VITA LEZÁRVA.

P.B., 2013.02.11.:

Tisztelt Nagy Norbert!

A saját helyi szervezetében írásban kérheti törlését a tagok névsorából.

Nagy Norbert, 2013.02.10.:

Tisztelt képviselő, ha Ön ott ül a szerb parlamentben, akkor miért nem szól egy szót sem a MAGYARVERÉSEKRŐL? TESSÉK KIÁLLNI A MAGYAROKÉRT, vagy ha erre nem képes akkor mondjon le!! VMSZ tag

P.B., 2013.02.11.:

Tisztelt Nagy Úr!

Vannak ügyek, amelyeket nem úgy lehet megoldani, ha beszélünk róluk a Parlamentben. A magyarverések kérdését úgy lehet kezelni, ha a miniszterelnököt, belügyminisztert, igazságügy minisztert meggyőzzük arról, hogy civilizált országban mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a tetteseket megtalálják és a megfelelő eljárásban meg is büntessék. Ezen folyamatosan dolgozunk.

Ugyanakor engedje meg, hogy mellékeljem két korábbi, magyarverésekről szóló parlamenti felszólalásom linkjét: Magyarverések1, magyarverések2.