Tegyen fel kérdéseket Pásztor Bálintnak itt >>


Nagy Norbert, 2013.02.10.:

Tisztelt képviselő, ha Ön ott ül a szerb parlamentben, akkor miért nem szól egy szót sem a MAGYARVERÉSEKRŐL? TESSÉK KIÁLLNI A MAGYAROKÉRT, vagy ha erre nem képes akkor mondjon le!! VMSZ tag

P.B., 2013.02.11.:

Tisztelt Nagy Úr!

Vannak ügyek, amelyeket nem úgy lehet megoldani, ha beszélünk róluk a Parlamentben. A magyarverések kérdését úgy lehet kezelni, ha a miniszterelnököt, belügyminisztert, igazságügy minisztert meggyőzzük arról, hogy civilizált országban mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a tetteseket megtalálják és a megfelelő eljárásban meg is büntessék. Ezen folyamatosan dolgozunk.

Ugyanakor engedje meg, hogy mellékeljem két korábbi, magyarverésekről szóló parlamenti felszólalásom linkjét: Magyarverések1, magyarverések2.

Gáspár, 2013.01.28.:

Tisztelt képviselő úr!Kérdésem a következő : magyar útlevéllel lehet-e munkát vállalni Németországban , Ausztriában , vagy magyar lakcímkártya ill.magyar igazolvány is kell hozzá ? Előre is köszönöm a válaszát !

P.B., 2013.01.29.:

Tisztelt Gáspár!

Úgy tudom, hogy a külföldi munkavállaláshoz nem kell magyar igazolvany, azaz állandó magyarországi lakcím. Viszont a fogadó ország nagykövetségén kellene megkérdezni, hogy az ottani munkavállalásnak milyen feltételei vannak.

Zoltán, 2012.12.21.:

Tisztelt Pásztor Úr! Gyerekeimmel nyitottam egy céget(doo), de sajnos sehogy se tudtunk kölcsönt kapni az induláshoz. Az alapötlet-olcsó, fenntartható lakóházak építése eladásra. Habár semmi pénzforgalom nem volt, mégis felszámoltak városi ekológia adót. A megnyitott számla így természetesen mínuszba ment és most már semmi remény a kölcsönre-indulásra. Úgy gondoltam a két évi számla zárolás után automatikusan felszámolják a céget,de most egyesek azt mondják ne reméljem. Azt szeretném kérdezni, mit tegyek?

P.B., 2012.12.22.:

Tisztelt Zoltán!

Azt javaslom próbálja meg átütemezni a tartozását és mindenképpen fizesse ki, annak érdekében, hogy hitelképessé váljon a cég. A következő évben lehet hogy újra lesznek kezdő vállalkozóknak, cégeknek szánt pályázatai a Tartományi Gazdasági Titkárságnak. Figyelje a pályázatokat, hátha Önök is részt tudnak valamelyiken venni. Ennek azonban sajnos az az egyik feltétele, hogy a cégnek ne legyen köztartozása.