Tegyen fel kérdéseket Pásztor Bálintnak itt >>


ERZSÉBET KUNTZE, 2019.01.30.:

Milyen pozitiv informatiót tudna nekem a vagyonvisszatérités és rehabilitációs folyamatok lefolyásáról mondani. Nekünk meg van mindkét döntés csak a kielégitésnél megakadtunk.Melyik hivatal felelös ebben az esetben? Köszönöm elöre is válaszát

P.B., 2019.01.31.:

Tisztelt Kuntze Erzsébet!

Nehéz az ügy részleteinek ismerete nélkül bármit mondani. Minden bizonnyal van ügyvédjük, aki tájékoztatni tudja Önöket a következő lépésekről. Ha megvan mindkét döntésük, akkor az történhetett, hogy a Vagyon-visszaszármaztatási Ügynökség pozitívan bírálta el a beadványukat és most a másodfokú eljárás folyik, a fellebezést követően. 


Borsos János, 2019.01.08.:

Jó napot tisztelt képviselö ur. Szeretném meg tudni. Hogy Szabadkán tanálhatok e befektetöt a saját üzletembe. Fatelepet szeretnék nyitni de pénz nélkül nemtudom elinditani. Itt akarok maradni Vajdaságban Szabadkán. Szerintem itt is lehet élni Ezért kérdem hogy kihez fordulhatnèk aki befektetne?

P.B., 2019.01.09.:

Tisztelt Borsos Úr!

Konkrét befektetőt nem tudok ajánlani, de a Prosperitati Alapítvány pályázatait érdemes figyelni. Két fordulóban is nyújtottak már kezdő vállalkozóknak, jelentős összegű, vissza nem térítendő támogatást.


Szabolcs, 2018.11.14.:

Tisztelt Pásztor úr, tisztelt képviselő úr! 17 éve dolgozok egy állami hivatalban, ahol egy bizonyos idő óta gondjaim vannak. A munkaköröm természete miatt itt nem írhatok mást, ám nagyon sürgösen segítségre lenne szükségem. Érdekelne van-e ügyvédi irodája, mert jogi és igazságügyi tanácsra/segítségre lenne nagy szükségem. Válaszát előre is köszönöm.

P.B., 2018.11.15.:

Tisztelt Szabolcs!

Nincs ügyvédi irodám, de mindenképpen azt javasolnám, hogy forduljon ügyvédhez, a munkahelye természete és a gondok komolysága miatt.