Tegyen fel kérdéseket Pásztor Bálintnak itt >>


Szabolcs, 2018.11.14.:

Tisztelt Pásztor úr, tisztelt képviselő úr! 17 éve dolgozok egy állami hivatalban, ahol egy bizonyos idő óta gondjaim vannak. A munkaköröm természete miatt itt nem írhatok mást, ám nagyon sürgösen segítségre lenne szükségem. Érdekelne van-e ügyvédi irodája, mert jogi és igazságügyi tanácsra/segítségre lenne nagy szükségem. Válaszát előre is köszönöm.

P.B., 2018.11.15.:

Tisztelt Szabolcs!

Nincs ügyvédi irodám, de mindenképpen azt javasolnám, hogy forduljon ügyvédhez, a munkahelye természete és a gondok komolysága miatt.


Rozália Sandic, 2018.07.26.:

Tisztelt Bálint úr szeretném megkérdezni miért csak fiatal hazasparokrol gondoskodnak? Például én meg nem erzem magam eldobni azért mert 1967 Ben születtem és leendő házam nem elhetesre való ugyanis nincs fürdőszoba a házban szeretnék egy másikat venni ehhez nincs rá pénzem pedig az illető nem sokat kér érte köszönöm ha megtisztel a valaszal

P.B., 2018.07.27.:

Tisztelt Sandic Rozália!

Feltételezem, hogy kérdésében a Prosperitati Alapítvány pályázataira utalt. Nem tartom kizártnak, hogy a jövőben változni fognak a feltételek, de eddig a lakosságnak arra a körére vonatkozóan írták ki a pályáyatot, akik most alapozzák meg közös életüket. Valahol meg kellett húzni a korhatárt. Ebben az esetben a pályázat kedvezményezettjei az 1971-ben és azután születettek. A Tartomány által kiírt hasonló pályázatnál a felső korhatár 35 év.


Sipos Imre, 2017.11.29.:

Tisztelt Balint! Prosperitatival kapcsolatos kerdesem lenne. Miert van kizarva falusi hazvasarlasbol nagyradonovac helyi kozosseg?(novi grad) ezzel az erovel kelebiat is ki lehetne zarni. Valaszat elore is koszonom!

P.B., 2017.11.29.:

Tisztelt Sipos Imre!

Tudomásom szerint a Prosperitati a városi kataszteri községeket kizárta. Radanovác ezek közé tartozik, a pályázat pedig a falusi házvásárlást teszi lehetővé.