Tegyen fel kérdéseket Pásztor Bálintnak itt >>


Miklos Istvan, 2014.02.21.:

Bir e segiteni az ugybe,csodbe ment valalat Univerzal TPU.Becse,Birosag folyamat megvan.Privredni sud Subotica.Otpremnina ugyebe.Papiron megvan 4 eve.Hogy tudnam a penzemet elkapni ami jar.Megkaptam a birosagot 09.06.2010.posl.br.2.p.601,2010.a masik meg.posl.br.st.67-2010.kerem szepen hogy segitsen,hogy birnam elkapni a penzt? elore koszonom,meg nagyon halas lenek ha valaszolna es mondana valamit mit lehet teni ez ugybe.nagyon szepen koszonm. udvozletel..Miklos Istvan. Becse.

P.B., 2014.02.23.:

Tisztelt Miklós István!

Sajnos nem tudok Önnek érdemi választ adni, mivel nem ismerem az ügyet és a dokumentumokat sem.

ottó, 2014.02.14.:

Tisztelt képviselő úr! Az előző parlamenti ciklusban - ha jól emlékszem - hetente volt bejegyzés a blogjában, az elmúlt majdnem két évben viszont igen gyéren. Ezek a blogbejegyzések érdekes információkat tartalmaztak a Törvényhozás és a VMSZ munkájárólk számunkra, kívülállók számára, olyanokat, amelyeket a sajtóból nem lehet megtudni. Újabban téma az alkotmánymódosítás, illetve egy teljesen új alkotmány meghozatala. Szeretném remélni, hogy erre mihamarabb sor is kerül. Az előrehozott választásokat követően előreláthatóan a haladók alakítanak majd kormányt. Szeretném kérdezni, hogy ők mennyire nyitottak-e téma felé? Ön mit gondol? Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!

P.B., 2014.02.15.:

Tisztelt Ottó

Igaza van, jól emlékszik. 2009 februárjától heti rendszerességgel írtam blogot. Az utóbbi másfél évben egyre ritkábban. Ennek oka az időhiány. Időnként lesz újabb bejegyzés (ahogy tegnap is volt), de nem rendszeresen. Vannak más felületek, amelyeken rövid bejegyzésekben elmondom véleményem az aktuális kérdésekről. Ilyenek a közösségi portálok.

A konkrét kérdéssel kapcsolatban, a választási programunkban is kiemeltük, alkotmánymódosításra van szükség. Ennek számos oka van. Nem szabad egyik napról a másikra alkotmányozni, ahogy  azt 2006-ban tették. Azt remélem a következő mandátum elején elindul az alkotmánymódosításról történő gondolkodás. Vajdaság, az emberi és kisebbségi jogok, a köztársasági elnök jogállása, a parlament létszáma, a belső és a nemzetközi jog viszonya csupán néhány azon kérdések közül, amelyeket másképp kellene szabályozni.

zoltán, 2014.02.12.:

Gratulálok a gyors lista állitáshoz és az aláirás gyűjtéshez.Kérdésem,hol nézhető meg a teljes lista és a képviselő jelöltek területi elosztottsága.

P.B., 2014.02.12.:

Tisztelt Zoltán!

Köszönöm. Az emberek bizalmának eredménye a gyors listaállítás. Napokon belül fönn lesz a VMSZ honlapján a jelöltek listája és a választási programunk is. Addig a Köztársasági Választási Bizottság honlapján tanulmányozhatóak a kihirdetett választási listák.