Tegyen fel kérdéseket Pásztor Bálintnak itt >>


Zoltán, 2014.02.11.:

Tisztelt képviselő Úr, a pesszimista és az optimista is megegyeznek egyben, hogy félig van az üveg. Utána már csak a következő lépésről kell megegyezni. Hajrá, csak így tovább.

P.B., 2014.02.11.:

Köszönöm, Zoltán.

Brezovszki Andras, 2014.01.24.:

Tisztelt Pasztor ur! Egy kerdest inteznek onhoz. A foldmuves nyugdijbiztosito altal kikuldott birsagrol szeretnek erdeklodni,hogy mi van azzal? Mivel eleg nagy osszegrol van szo,es amerre csak jartam hivatalokban,az ugyintozok csak kuldoznek oda-vissza de erdemleges valaszt meg nem kaptam. Hogy mi lesz ha nem fizetek? Lehet e reszlekben fizetni? Es hogy altalaban hogy all az ugy. Koszonom a segitseget! Udv

P.B., 2014.01.26.:

Tisztelt Brezovszki Úr!

Fremond Árpád képviselőtársammal azt javasoljuk Önnek, hogy menjen be az adóhivatalba, s visszamenőleg kérje ki a végzéseket, ami alapján összejött ez az összeg, a tartozás. Ezt az adóhivatal elvileg köteles Önnek bemutatni. Amennyiben nem Ön vette át minden évben a végzéseket, akkor kérheti, hogy a kamatot írják le azokra az évekre, amikor nem küldtek ki végzést, vagy nem vette át. A hangsúly mindenképpen azon van, hogy a helyi adóhivatalban próbáljon meg kompromisszumra jutni. Mást nem nagyon lehet most tenni. Ha nem fizeti be, megtörténhet az is, hogy letáblázzák a földjét, mint Péterrévén (habár ez eddig csak ott történt meg). Kitartónak kell lenni az adóhivatalban akkor is, ha esetleg nem ügyfélbarát módon kezelik Önt.

Hollo Ema, 2014.01.22.:

pl valaki nem lakik ott ahol igazolvanya szol mar 4 eve es varos is mas pl most csak pl zentai de szabadkan el az igazolvanyba zentan elo es zentan rtendezi a szocialnit de szabadkan eletarsi viszonyban el mar 4 eve jogos e; es mia buntetes

P.B., 2014.01.22.:

Tisztelt Holló Emma!

Ez az illető szabálysértést követ el. Minden lakhelyváltást be kell jelenteni a rendőrségen és ez a személyi igazolványban is megjelenik.