Postavite pitanja Bálintu Pásztoru ovde >>


Aleksandar, 16.11.2014.:

Postovani Gospodine Pastor, Hteo bih vam postaviti pitanje da li ima u Sremskoj Mitrovici nekakvo predstavnistvo Republike Madjarske u Sremskoj Mitrovici ili u Sremu,npr.konzulat ili ustanova pri konzulatu,ili predstavnistvo madjarske nacionalne manjine?ili ustanova SVM u Srem.Mitrovici ili u okolini! Hvala

P.B., 17.11.2014.:

Poštovani Aleksandre,

Mađarska u Srbiji ima ambasadu i konzulat u Beogradu i generalni konzulat u Subotici. U Sremskoj Mitrovi ta država nema predstavništvo, niti SVM ima ustanovu.


Vladimir, 05.11.2014.:

Kako se osecate kada Premijer u nedogled najavljuje lepe stvare koje se nikad ne obistine? Da li se kajete sto ste uslli u vlast?

P.B., 07.11.2014.:

Poštovani Vladimire,

Ne kajemo se zbog participiranja u vladajućoj većini, jer smo uspeli da realizujemo neke, za naše birače veoma značajne ciljeve. Ja sam ubeđenja da je bitno da u politici rezultati budu merljivi.


Miroslav, 28.10.2014.:

Postovani gospodine Pastor, posto moja majka ima madjarsko drzavljanstvo hteo bih i ja da zadam zahtev dok jos malo obnovim tecnije razgovor da me nije sramota u Subotici ali imam jedno pitanje , po vasem misljenju ako bi se promenila vlast u Madjarskoj dali bi se nesto promenilo ? . Verujem ako bi ukinuli tu mogucnost bilo bi ne fer spram onih koji imaju na to pravo zaista , posto dobro znamo kako i na koji nacin su neki dobijali drzavljanstva na pocetku svega toga. Unapred zahvalan na odgovoru.

P.B., 30.10.2014.:

Poštovni Miroslave,

Izbori u Mađarskoj će biti za četiri godine. Ne očekujem ukidanje ove mogućnosti ni u sledećem mandatu Parlamenta Mađarske.