Postavite pitanja Bálintu Pásztoru ovde >>


Dušan Vujovic, 17.04.2014.:

Postovani gospodine Pastor. Pričate srpski bolje, tečnije, ispravnije i pravilnije od mnogih Srba od kojih me boli glava kada ih čujem kako frljaju padeže. Zato sam i glasao za vas...iako nisam mađar, ali poštujem mađarsku naciju, Vas naročito. Srdačan pozdrav

P.B., 18.04.2014.:

Hvala, gospodine Vujoviću.

Petar, 17.04.2014.:

Poštovani Balinte, primite najsrdačnije čestitke povodom izbora za Narodnog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Iskreno se nadam da će učešće u vladi SVM biti na korist nama, običnim ljudima o kojima ste pokazali da brinete. Kao što sam Vam već pisao, poštenje, odgovornost ali i učtivost i odmerenost u političkom životu, dobili su svoj izraz u Narodnoj skupštini kroz poslaničku grupu SVM. Srdačan pozdrav uz najbolje želje za uspešan rad, Petar.

P.B., 18.04.2014.:

Hvala Vam, Petre.

Nehat, 17.04.2014.:

Imam pitanje za sve koji procitaju ovu pruku. Naime,moja zena je Madjarica i ona ipunjava sve uslove za dobijanje Madjarskog drzavljanstva.Pre godinu dana ona je predala zahtev sa troje maloletne dece za Madjarsko drzavljanstvo.Iako su nam u ambasadi rekli da cemo do cetri meseca dobiti odgovor,medjutim nije bilo tako.Cekali smo punu godinu dana da bi na kraju dobili SMESAN odgovor "NEMA MESTA DA VAS PRIMIMO SA VASOM DECOM".Dali je jos neko dobio ovakav smesan odgovor?Voleo bih da znam,jer ovo je jako detinjasto od strane Madjarkih vlasti.Moj sin od dve godine ne bi poverovao u ovakav odgovor a kamoli mi odrasli.Dali se to Madjarska kao clanica Evropske Unije poigrava sa ljudima,ili je u pitanju nesto drugo.Ovo je krsenje ljudskih prava.Mi smo opet predali zahtev,ali ako opet dobijemo negativ ja cu se obratiti sudu za ljudska prava u Strazburu.To bih preporucio svakom ko se oseca kao neko kome je uskraceno njegovo pravo.

P.B., 18.04.2014.:

Poštovani, verujem da ste nešto pogrešno shvatili, ali nisam kompetentan da Vam odgovorim. Ja sam narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije, a ovo je pitanje za državne organe Mađarske.