Postavite pitanja Bálintu Pásztoru ovde >>


Dragana Čupić, 17.03.2016.:

Poštovani, završavam stare magistarske studije na Uciteljskom fakultetu. Verujem da neću uspeti da završim magistarski rad tačno u zakonom predvidjenom roku.Postoji li, ikakva šansa, da molbom dobijem produžetak roka, budući da sam trenutno 4.put na porodiljskom odsustvu, i da sam u prethodnih 9 godina rodila četvoro dece? Puno bi mi značio Vas odgovor!

P.B., 22.03.2016.:

Poštovana Dragana Čupić,

Imam razumevanja za Vašu situaciju, ali, nažalost nisam u mogućnosti da Vam pomognem. Zakon je definisao rokove okončanja studija. Proverite na fakultetu da li postoji bilo kakva mogućnost da Vam eventualno izađu u susret.


Ljubomir, 23.02.2016.:

Postovani gospodine Pastor ne znam da li je pitanje iz okvira Vašeg političkog i drugog angažovanja ali bih Vas zamolio ukoliko ste u mogućnosti za odgovor. Imam dvojno državljavnstvo,lekar sam specijalista sa prebivalištem u Beogradu. Da li postoji mogućnost i gde za podošenje zahteva za kredit Mađarske vlade radi otvaranja lekarske ordinacije u Beogradu ? Hvala unapred i veliki pozdrav kao retkom poslaniku bilo koje nacionalnosti koji ima kontakt sa biračkim telom.

P.B., 24.02.2016.:

Poštovani Ljubomire,

Trenutno nema "start up" kredita. Biće u narednom periodu, ali se ove mogućnosti odnose isključivo na područje AP Vojvodine.


Miki, 05.02.2016.:

Ne znam da li ste videli ovu vest, mozda mozete da pomognete... Hvala i pozdrav. http://www.kurir.rs/vesti/srbija/doktor-roditelji-nisu-ostavili-svog-bolesnog-decaka-clanak-2121853 "NOVI SAD - Teško bolesnog četvorogodišnjeg dečaka M. K., koji se nalazi u Dečjoj bolnici u Novom Sadu, roditelji nisu napustili kada su ga pre 13 meseci ostavili na lečenju i nije tačno da ga ne obilaze, kao što je objavljeno u pojedinim medijima. - Dečak je iz Kanjiže, s jednog salaša. Njegova porodica, koja je mađarske nacionalnosti, veoma je siromašna, a imaju još dece. Jadna majka zajedno s dečakovim očuhom dolazi da ga obiđe kad god može - ističe naš izvor iz bolnice."

P.B., 05.02.2016.:

Hvala Vam. Proverićemo da li možemo da pomognemo.