Postavite pitanja Bálintu Pásztoru ovde >>


Dejan, 15.04.2014.:

Poštovani, imam pitanje za Vas vezano za odbijenicu. Predali smo papire pre šest meseci i sada nam je stigla odbijenica i meni i rođenom bratu iako smo kod predaje dokumenata zadovoljili sa znanjem mađarskog jezika, naravno kao što i sami znate nema objašnjenja zbog čega smo odbijeni. Papire smo predali u Kišteleku, posle kog vremena možemo ponovo (jel ima rok koji treba da prođe) da predamo papire na primer u Subotici?

P.B., 15.04.2014.:

Poštovani Dejane,

Nema roka. Imate pravo već sutra da podnesete zahtev.

Dragan T., 15.04.2014.:

G dine Bio bih vam zahvalan kada bi mogli da mi odgovorite. Odbijenice samo stizu zadnjih dana, Sta se to desava? Da li ce se ukinuti pravo za dobijanje drzavljanstva?

P.B., 15.04.2014.:

Poštovani Dragane,

To je pitanje za organe Mađarske. Dobronameran savet svim zainteresovanim građanima: nemojte predavati zahtev bez znanja mađarskog jezika.

Miroslav, 14.04.2014.:

Ako za jedno 2 godine dodjemo na nivo javnog duga od 28-30 milijardi evra odnosno 80% BDP-a, sto izgleda vrlo verovatno i drzava bankrotira da li cete prihvatiti odgovornost za to?

P.B., 15.04.2014.:

Poštovani Miroslave,

Nadam se da će nova Vlada učiniti sve da do te najcrnje scenografije ne dođe. Mi ćemo dati naš doprinos, kao deo parlamentarne većine. Prihvatićemo odgovornost u meri u kojoj možemo uticati na procese.