Postavite pitanja Bálintu Pásztoru ovde >>


Boris Rehak, 07.04.2014.:

Mislim da je stvar sada jasna nakon ove izjave.......http://www.blic.rs/Vesti/Politika/455818/Vucic-Ponudili-smo-SVM-da-bude-u-vladi-samo-sa-njima-nismo-imali-razmimoilazenja Cestitam na gotovo izvesnom ulasku u Vladu Republike Srbije! Daleko od toga da sam simpatizer SNS, ali je bar izbor koalicionog partnera bio ispravan i logican. Puno srece u naredne 4 godine, mislim da ce vam itekako trebati, ali, bez obzira na sve,jos jednom cestitam od srca i zelim uspeh na najvisem drzavnom nivou! Gratulálunk!!

P.B., 09.04.2014.:

Poštovani Borise,

Hvala. Sve će se znati početkom naredne sedmice. Nadam se da ćemo uspeti da se dogovorimo u vezi programskih opredeljenja.

Zoran Maric, 07.04.2014.:

Balinte, samo da te pozdravim. Nekada smo studirali zajedno. Bar u prvoj godini, jer sam ja kasnije napustio prava. Nadam se da te politika nije puno promenila, pamtim te kao dobrog coveka. Veliki pozdrav Zoran Maric

P.B., 09.04.2014.:

Hvala ti, Zorane. Trudim se da se ne menjam na gore. Okolina treba da proceni da li u tome uspevam. Želim ti svako dobro!

Vladimir, 07.04.2014.:

Gospodine Pastor imam pitanje za Vas. Pradeda mi je rodjen u Backoj Palanci 1900 a baba 1939. Imam li ja pravo da trazim Madjarsko drzavljanstvo i da li kad vadim papire mogu samo jedan primerak jer bi i sestra trazila drzavljanstvo i da overim u opstini ili moramo oboje posebno da vadimo. Unapred hvala i cestitam na pobedi.

P.B., 09.04.2014.:

Poštovani Vladimire,

Imate pravo da podnesete zahtev, ako govorite mađarski jezik. Ovo drugo pitajte u konzulatu Mađarske. Znam da se na isti dokument mogu pozvati bračni drugovi i deca, ali za brata i sestru nisam siguran.