Postavite pitanja Bálintu Pásztoru ovde >>


darko tijodorovic, 05.04.2014.:

Izvinjavam se nemam pitanje drugi su ljudi vas pitali pa sam tako saznao sta me interesuje. Svaka vam chast imate zivce od celika.

P.B., 05.04.2014.:

Poštovani G-dine Tijodoroviću,

Hvala Vama što ste pročitali ranija pitanja i odgovore. Da je manje takvih kakav ste Vi, imao bih mnogo više slobodnog vremena.

Boris Rehak, 04.04.2014.:

Postovani Balinte, Da li su tacne indicije da ulazite u buducu Vladu sa SNS-om? Licno bih voleo da tako bude, kad su naprednjaci vec napravli rezultat kakav jesu, a i rezultati SVM-a su respektabilni, pa se ovaj dvojac i namece kao logican, bilo bi mi drago kad bih Vas video kao ministra ili na nekoj drugoj visokoj funkciji... Srdacan pozdrav

P.B., 04.04.2014.:

Poštovani Borise,

Rekli smo još početkom kampanje da ćemo biti deo vladajuće koalicije, ako se dogovorimo o programu. Ja ću zahvaljujući glasovima građana i dalje biti narodni poslanik i predsednik Poslaničke grupe Saveza vojvođanskih Mađara u Narodnoj skupštini.

Dubravka, 02.04.2014.:

Zahvaljujem se na Vasem brzom odgovoru, ali nazalost nisam ni dalje sigurna sta treba da podnesem, s obzirom da sam razvedena i na mom izvodu iz maticne knjige rodjenih to i pise. Da li je neophodna presuda o razvodu mog braka kad podnosim zahtev za drzavljanstvo za sebe i da li je to isto potrebno kad moja cerka podnosi zahtev za madjarsko drzavljanstvo. S obzirm da nisam menjala prezime, ne vidim od kog je znacaja sam status o braku_! Hvala unapred.

P.B., 02.04.2014.:

Poštovana Dubravka,

Treba da podnesete izod iz matične kjnige venčanih. Bračni status je od značaja da podnosilac koji je u braku, nakon dobijanja državljanstva ne bude u mogućnosti da ponovo sklopi brak u Mađarskoj.