Postavite pitanja Bálintu Pásztoru ovde >>


Boris Rehak, 06.04.2014.:

Postovani Balinte, Da li danas ocekujete ubedljivu pobedu gospodina Orbana na izborima u Madjarskoj, predvidja se ubedljiva pobeda, i kakva bi saradnja buduce dve Vlade mogla biti, s obzirom da je nakon jucerasnjih izjava zvanicnika SNS skoro izvesno da cete zajedno biti u vlasti.... Ocekujete li dalji napredak u odnosima dveju zemalja?

P.B., 06.04.2014.:

Poštovani Borise,

Videćemo za koji sat. Lično, očekujem ubedljivu pobedu Fidesz-a. Nadam se daljem poboljšanju odnosa dveju zemalja. Bilo bi dobro kada bi na jesen dve vlade održale zajedničku sednicu.

Dragana Kirćanski, 05.04.2014.:

Poštovani gospodine Pastor,nedavno sam predala papire za mađarsko državljanstvo.prošla razgovor kod matičara,a onda su me zvali iz Budimpešte i poslali mi pismo u kojem pise da treba da zakažem razgovor u mađarskom konzulatu u Subotici.Zanima me šta bih mogla da očekujem tamo s obzirom da sam uslove za dobijanje državljanstva stekla,a nije bilo problema ni sa mojim poznavanjem mađarskog jezika.Unapred hvala.

P.B., 06.04.2014.:

Poštovana Dragana Kirćanski,

Verovatno se radi o proveri znanja jezika. Ako govorite mađarski jezik, nemate razloga da brinete.

darko tijodorovic, 05.04.2014.:

Izvinjavam se nemam pitanje drugi su ljudi vas pitali pa sam tako saznao sta me interesuje. Svaka vam chast imate zivce od celika.

P.B., 05.04.2014.:

Poštovani G-dine Tijodoroviću,

Hvala Vama što ste pročitali ranija pitanja i odgovore. Da je manje takvih kakav ste Vi, imao bih mnogo više slobodnog vremena.