Postavite pitanja Bálintu Pásztoru ovde >>


Todorović, 07.04.2014.:

Poštovani gospodine Balint, tek sam danas saznao sve detalje u vezi dobijanja mađarskog državljanstva i pasoša. Moj pradeda, s majčine strane, pa i njegovi preci, starosedeoci su iz Vojvodine i srpskog su porekla. Moje konkretno pitanje se odnosi na učenje mađarskog jezika, s obzirom da ja, sticajem životnih okolnosti, živim na istoku Srbije, gde nema mogućnosti učenja mađarskog jezika, osim putem interneta, knjiga i sl. Da li je to, po Vašem mišljenju, dovoljno da prođem sve predviđene provere, ili je potrebno mnogo više? Hvala unapred na odgovoru.

P.B., 09.04.2014.:

Poštovani G-dine Todoroviću,

Treba da ste u stanju da porazgovarate sa konzulom na mađarskom jeziku. Neophodno je ozbiljno znanje jezika.

Boris Rehak, 07.04.2014.:

Mislim da je stvar sada jasna nakon ove izjave.......http://www.blic.rs/Vesti/Politika/455818/Vucic-Ponudili-smo-SVM-da-bude-u-vladi-samo-sa-njima-nismo-imali-razmimoilazenja Cestitam na gotovo izvesnom ulasku u Vladu Republike Srbije! Daleko od toga da sam simpatizer SNS, ali je bar izbor koalicionog partnera bio ispravan i logican. Puno srece u naredne 4 godine, mislim da ce vam itekako trebati, ali, bez obzira na sve,jos jednom cestitam od srca i zelim uspeh na najvisem drzavnom nivou! Gratulálunk!!

P.B., 09.04.2014.:

Poštovani Borise,

Hvala. Sve će se znati početkom naredne sedmice. Nadam se da ćemo uspeti da se dogovorimo u vezi programskih opredeljenja.

Zoran Maric, 07.04.2014.:

Balinte, samo da te pozdravim. Nekada smo studirali zajedno. Bar u prvoj godini, jer sam ja kasnije napustio prava. Nadam se da te politika nije puno promenila, pamtim te kao dobrog coveka. Veliki pozdrav Zoran Maric

P.B., 09.04.2014.:

Hvala ti, Zorane. Trudim se da se ne menjam na gore. Okolina treba da proceni da li u tome uspevam. Želim ti svako dobro!