Postavite pitanja Bálintu Pásztoru ovde >>


Darko Jovic, 15.03.2014.:

Gospodine Balint zelim vam mnogo uspeha na predstojecim izborima.Glasacu za vas sa svojom porodicom jer sam video da ste do sada ispunili vasa obecanja i borili se.Ocekujem da cemo imati nakon izbora lepsu Suboticu i Srbiju.

P.B., 15.03.2014.:

Hvala Vam, gospodine Joviću. Činićemo sve što možemo.

Jasmina, 14.03.2014.:

Uzimajući u obzir predloge Saveza Vojvođanskih Mađara da se uvede nulta tolerancija na krađe, da se ukine socijalna pomoć višestrukim povratnicima krivičnih dela, da se uskladi sistem subvencionisanja u poljoprivredi, uočava se jaka želja gospodina Pastora da se država odgovornije ponaša u cilju zaštite imovine građana i državne imovine. Posebno pohvaljujem mogućnost da se od strane građana postave pitanja i da na ista gospodin Pastor lično odgovori što doprinosi povratku poverenja na relaciji političar-građanin. Nadam se da će svi građani koji imaju pitanja u vezi državljanstva Republike Mađarske da pročitaju prethodne odgovore sa tom temom i sigurna sam da će tamo naći odgovor koji im treba, a da će gospodinu Balintu umesto tih pitanja uputiti pitanja i predloge koja se odnose na poboljšanje života građana jer sam sigurna da je gospodin Pastor jedan od retkih političara koji daje sve od sebe da opravda naše poverenje i da utiče na poboljšanje naših života. Sve pohvale za dosadašnji rad, takođe mnogo zahvalnosti za svaki Vaš predlog koji je usvojen u škupštini i koji je doprineo da živimo sigurnije i bolje i sa željom da imate više predstavnika u škupštini želim Vam mnogo glasova na predstojećim izborima koje opravdano zaslužujete.

P.B., 15.03.2014.:

Hvala, Jasmina.

Miroslav, 14.03.2014.:

Postovani gospodine Pastor, Baba i deda su mi rodjeni na teritoriji danasnje, Sisacko-Moslovacke Zupanije u Republici Hrvatskoj pre 1921. To je teritorija pripadalo Madjarskog dela Austrougarske Monarhije. Da li je dokaz o tome da sam njihov direktni potomak, uz znanje jezika dovoljan uslov za podnosenje zahteva za prijem u drzavljnsvo Madjarske. srdacan pozdrav

P.B., 14.03.2014.:

Poštovani Miroslave,

Svima koji imaju pretke sa teritorije današnje Hrvatske sam predložio da se obrate konzulatu Mađarske.