Postavite pitanja Bálintu Pásztoru ovde >>


Mario Varenica, 09.04.2014.:

Srdacan pozdrav gospodine Pastor Javljam se u nadi da mozete da pomognete, jer je rec o izuzetno ozbiljnom problemu koji je zadesio porodicu Prnjat iz Feketica. Naime, njihovom malom sinu Draganu, starom 3 goine, je ustanovljena teska bolest, koja, da bi se pravilno lecila, mora biti odradjena operacijom u Nemackoj koja kosta 70.000 eura, a rok za operaciju je 2 meseca . Bas danas je u Feketicu odigrna prijateljska fudbalska utakmica humanitarnog karaktera, i sirom Vojvodine su aktivisti vec poceli sa humanitarnim radom, kako bi sto vise sredstava bilo prikupljeno za ovako kratak rok. Apelujem i molim Vas ako mozete nekako da pomognete, jer vremena nema puno, a svaka pomoc moze da bude krucijelno bitna, nadam se da mozemo humanoscu da pokazemo kako i dalje ima nade sa nasu zemlju i kako mozemo biti solidarni i spasemo jedan mali, neduzni zivot! Sa postovanjem Mario Varenica, Vrbas

P.B., 10.04.2014.:

Poštovani G-dine Varenica,

Zahvaljujem Vam se što ste me obavestili o slučaju Dragana Prnjata. Uplatio sam sredstva i zamolio sve moje poznanike na Facebook-u da takođe pomognu. Verujem u humanost ljudi!

Miroslav, 08.04.2014.:

Razocaran sam ulaskom SVM u Vladu. Siguran sam da ne ocekujete bilo kakve reforme od strane SNS-a jer da su hteli da se sprovode reforme vec bi ih barem zapoceli.

P.B., 09.04.2014.:

Poštovani Miroslave,

Ako želimo ostvariti naše ciljeve, treba da budemo deo parlamentarne većine. Ukoliko se dogovorimo o prioritetima sa SNS, bićemo deo većine. U suprotnom, ne. Nadam se dogovoru jer ne možemo sedeti skrštenih ruku četiri godine.

Todorović, 07.04.2014.:

Poštovani gospodine Balint, tek sam danas saznao sve detalje u vezi dobijanja mađarskog državljanstva i pasoša. Moj pradeda, s majčine strane, pa i njegovi preci, starosedeoci su iz Vojvodine i srpskog su porekla. Moje konkretno pitanje se odnosi na učenje mađarskog jezika, s obzirom da ja, sticajem životnih okolnosti, živim na istoku Srbije, gde nema mogućnosti učenja mađarskog jezika, osim putem interneta, knjiga i sl. Da li je to, po Vašem mišljenju, dovoljno da prođem sve predviđene provere, ili je potrebno mnogo više? Hvala unapred na odgovoru.

P.B., 09.04.2014.:

Poštovani G-dine Todoroviću,

Treba da ste u stanju da porazgovarate sa konzulom na mađarskom jeziku. Neophodno je ozbiljno znanje jezika.