Postavite pitanja Bálintu Pásztoru ovde >>


Petar, 19.02.2014.:

Poštovani Balinte, nemam ništa da pitam ali imam da prenesem svoj stav. Najiskrenije želim da verujem da će ljudi koji su na ovaj način komunicirali sa Vama, kojima ste rešili problem žrtvujući svoje slobodno vreme i neretko bili prinuđeni da se upustite u ozbiljan istraživački rad imati razumevanja i podržati ono što zastupate i glasati za Vašu listu na skorašnjim izborima. U svoje ime to mogu da kažem. S poštovanjem, Petar.

P.B., 19.02.2014.:

Poštovani Petre,

Zahvaljujem se. Svaka podrška mi puno znači. I tu ne mislim "samo" na glas na izborima.

lidija, 18.02.2014.:

ineresuje sta je potrebno za dvojno drzavljastvo od dokumentacije dali moze od roditelja izvod iz maticne rodjeih ili mora od babe nesto sam cula da je vezano za datum rodjena..moja baba je rodjena 1921 god a cula samda je do 1920 ko je rodjen pa me intersuje dalje to tacno...unapred hvala

P.B., 18.02.2014.:

Poštovana Lidija,

Predlažem Vam da pročitate dosadašnje odgovore u vezi ove teme. Bilo ih je izuzetno puno. Sve će Vam biti jasno.

Vladimir, 14.02.2014.:

Postovani gospodine Pastor,imam pitanje za vas.Predao sam zahtev pre par dana za madjarsko drzavljanstvo i uzeli su mi papire s tim da su samo moj izvod i formulare uzeli a ostali prevedeni izvodi od pretka i oca su vratili,e sad me zanima da li je to u redu ili treba da ocekujem poziv iz Budimpeste za dopunu dokumentacije?

P.B., 15.02.2014.:

Poštovani Vladimire,

Ne mogu da znam. Službenik verovatno zna svoj posao, ali sačuvajte sve dokumente za svaki slučaj.