Tegyen fel kérdéseket Pásztor Bálintnak itt >>


Huszár János, 2020.12.14.:

Tisztelt Dr. Pásztor Úr, Bocsánat, hogy zavarásért - Én Magyarittabéről jelentkezek egy 20 éves problémával. Röviden arról van szó, hogy 2000 -ben a meboldogult szüleimtől bíróságilag elörököltem a vagyonukat, amibe beletartozik: a magyarittabei helyi közösség épülete, a református egyház parókiája és még négy üzlethelyiség - mindez ma bíróságilag az én nevemen van, de a Begyaszentgyörgyi földügyi hivatal - nem hajlandó bevezetni (a II.világháború után az akkori hatalom fizikailag az említett épületeket elvette, de papírilag megmaradt a szüleimen ezután pedig én előrököltem, és most az én nevemen vannak az említett épületek.), 2000 óta a hatalmak ezt az ügyet úgy rendezték, hogy a nevemen levő üzlethelyiségeket szétosztották olyan privát személyeknek, akiknek volt akkora hatalmuk, hogy megszerezhessék. A probléma nagyságát látva - nem arra kérném meg, hogy ezt rendezze (mivelhogy a 20 évi megtapasztalásunk szerint erre nincs politikai akarat/lehetőség) - hanem arra kérném meg - ha arra lenne lehetőség, - hogy az egyik üzlethelyiséget megszerző alany (Persu) úgy látta jónak, hogy ő ezt a problémát úgy fogja megoldani, hogy megtesz mindent, hogy bennünket elüldözzön innen - ezt pedig úgy próbálja valóra váltani, hogy az "ő" üzlethelyisége és az én családi házam között van egy 3.8m -es bejárat, amelyen keresztül naponként 7-8 teherautót küld be az udvarra (amely bíróságilag a nevemen van, de nem használhatom) és az említett teherautók az ablakunktól 1 méterre megállnak ahol tartózkodunk, és lássuk, hogy készakarva jártassák reggel 05:00 - tól éjjel 23:00 tarthat ez a teherautójáratás és még ez mellett a vízvezető csatornát már háromszor tönkretették, a falakat megrongálják - minderről rendőrségi jelentést tettünk, de kijöttek megnézték, leírták az ügyet - de ennyi. Mindez mellett az említett üzlettulajdonos engedélyezi az alkoholfogyasztást az üzlet helyiség előtt vagy az említett udvarban. Akik lerészegedve segíteni akarnak az üzlet tulajdonosának és üvegeket, tégladarabokat - dobálnak át az udvaromba, ordibálással leszámolásra hívnak, ránkverik az ablakokat...stb. Amennyiben a rendőrségnek teszek jelentést, kijönnek, megnézik, beülnek az autójukba és ennyi. Ha bármit is tud tenni ebbe az ügybe nagyon-nagyon hálásak lennénk, Üdvözlet és még sok sikert kivánunk önnek a jövőben, Tisztelettel, Huszár János

P.B., 2020.12.18.:

Tisztelt Huszár Úr!

A VMSZ által irányított helyi közössegtől kapott informació leszűrhető, hogy tudnak a problémájáról, de mint helyi közösség nem tudnak ebben segíteni, mert nincs rá felhatalmazásuk.

Azt javaslom, hogy egy mindent magába foglaló kérvénnyel forduljon a begaszentgyörgyi községi tanácshoz és a begaszentgyörgyi községi elnökhöz. A kérvényt nyújtsa be az urbanizmus részleghez is.

Amit a magyarittabei helyi közösség fel tud ajánlani az a technikai közreműködés.


Bicskei Tibor, 2020.12.11.:

Tisztelt Dr. Pásztor Úr, szeretném megkérdezni, hogy Önnek és a pártnak van-e rálátása a szabadkai Közkórházban történő zaklatásoknak, megfélelmlítéseknek és minősíthetetlen viselkedésnek a vezetőség részéről a megfeszített munkát végző orvosok és személyzet irányába?

P.B., 2020.12.11.:

Tisztelt Bicskei Úr!

Sok mindent hallottam, biztosan nem mindent. Tartományi alapítású intézményről van szó. Remélem hamarosan új igazgató kerül megválasztásra. 


Dr.Huszár Elvira, 2020.10.08.:

Tisztelt Dr. Pásztor Úr, bocsásson meg kérem, hogy újra zavarom, de a Magyarkanizsai út elején, ahol egyébként sincsenek lakóházak, 3 sahtot kicseréltek. Én viszont a Magyarkanizsai út 10 - es szám alatt lakom, ahol nem történt sahtcsere. Nagyon szépen kérem segítsen, hogy a lakóházam előtt is cseréljék ki a sahtokat, mert nyakunkon a tél s ez a megoldatlan helyzet ellehetetleníti az életemet. Nagyon szépen köszönöm. Tisztelettel, Huszár Elvira

P.B., 2020.10.09.:

Tisztelt Tanárnő!

Kern Imre alpolgármester úr hívni fogja Önt és megnézik mit lehet tenni.