Tegyen fel kérdéseket Pásztor Bálintnak itt >>


Biró Ernő, 2010.05.31.:

Tisztelt Bálint! Miben tudnék segiteni az újvidéki egyetemi kollégium megépítése munkája alatt (önkétes-munkás) a nyári szünet alatt, hiszen itt MAGYAR érdekekről van szó, vagy az azutáni munká(k)ban!? Remélem most a MNT választása előtt a Tisztelt választók tudják e kollégium épitése, létrehozása a VMSZ nélkül nem lett volna!!! Tisztelettel, B. Ernő, Pancsova, tanitó, oktatásszervező-master

P.B., 2010.06.01.:

Kedves Ernő!

Nagyon köszönöm a segítség-felajánlást. Jó érzés, hogy vannak emberek (nem is kevesen), akik érzik azt, hogy fontos célkitűzések megvalósítása van folyamatban és közvetlenül is szeretnének segíteni. Az újvidéki Európa Kollégium a vajdasági magyarság legkiemelkedőbb projektumai közé tartozik. Holnap délután 7-kor Hertelendyfalván leszünk (Dudás Karcsival és Dévavári Zolival) a Magyar Összefogás kampányának keretében megrendezésre kerülő Hét Nap élőújságon. Remélem ott találkozunk és beszélgethetünk a részletekről is.

Farkas Ármin, 2010.04.12.:

Kedves Pásztor Úr! A Belgradi Politikai egyetem masodeves hallgatoja vagyok! Sokat gondolkodom azon, hogy be kene lepnem valamely partba. Ha megis megtennem, talan az egy magyar part lenne! Megis egyik part ideologiajat sem tamogatom, hiszen latom, hogy az erosebbek akarata nyilvanul a gyengebbekevel szemben!Imenti mondandomat alatamasztja a komoly befolyasu, nemzetkozileg elismert Velencei Tanacs ertekeloje, az alkotmanyunkrol!Talan lesz alkalmun egyszer szemelyesen is talalkoznunk es komolyan elbeszelgetunk fontos politikai temakrol! Addig is sok sikert kivanok Onnek a prvat eletben es a munkajaban is! Tisztelettel FARKAS Ármin!

P.B., 2010.04.13.:

Tisztelt Farkas Ármin!

Mindig örülök, amikor azt hallom, hogy valaki magyarként Belgrádban tanul. Szivesen találkozom Önnel. Akár Belgrádban is. Majd egyeztetünk időpontot. Ami a pártválasztást illeti, mérlegelni kell melyik párt az, amely őszintén és megingathatatlanul képviseli az Ön által fontosnak tartott értékeket.

attila, 2010.01.25.:

szeretnem ont megkerdezni, hogy miert nem vett reszt a vmsz a hodsagi valasztasokon, hisz a gombosi, es a kozsegi magyarok az 5% szavazatot hoztak volna amivel mi lehettunk volna a merleg nyelve? (hisz a roma part a 3%kal bekerult) vagy a demokratakkal egyesseg volt?

P.B., 2010.01.26.:

Kedves Attila!

Egyesség volt a demokratákkal. A gombosi VMSZ szervezet így döntött. Meglátjuk a koalíciós tárgyalások során, hogy jó döntés volt-e. Az én véleményem az, hogy a két év múlva esedékes következő önkormányzati választásokon Hódságon, amennyiben lehetséges, a VMSZ-nek listát kell állítania.